Back to top

Cs també se suma a les propostes per minimitzar l'impacte del COVID-19

La portaveu de Ciutadans a Reus, Débora García, ha fet arribar aquest dijous al govern municipal un paquet de mesures que considera indispensables d'implementar.
Débora García

"Des de la lleieltat i amb la voluntat de consens". Així llença Ciutadans a Reus un seguit de propostes que busquen la manera de minimitzar l'impacte social i econòmic de les mesures preventives del contagi del coronavirus. 

Es tracta de mesures com "carències de pagament i exempcions fiscals de tributs municipals, així com en el pagament de les taxes d'ocupació de la via pública", o la "creació d'un fons extraordinari d'ajudes als afectats" entre d'altres. Es tracta de mesures que el govern ja aplica des de d'aquesta setmana i fins i tot des de la passada. 

Amb tot, Ciutadans també proposa mesures originals com "un telèfon municipal d'atenció al públic gratuït en què es permeti resoldre dubtes i realitzar l'acompanyament i assessorament necessari" o també "la creació d'una finestreta única per donar suport i resoldre els dubtes a comerciants, restauradors, PIMES i autònoms".

ok

Paraules clau:

Notícies relacionades