Back to top

El CTT Ganxets celebra el seu segon torneig popular

Per segon any consecutiu l'entitat ha obert les portes del club a tots aquells amants del tennis taula que no practiquen l'esport professionalment.
Imatge del II Torneig Popular de Tennis Taula Ciutat de Reus

Qui més qui menys ha jugat algun cop a tennis taula. Coneguda popularment com a ping-pong, la pràctica d'aquesta disciplina és generalitzada entre la població en l'àmbit lúdic, però molt pocs es federen per poder-hi competir, i menys s'hi dediquen professionalment.

Conscients d'aquesta realitat, el Club Tennis Taula Ganxets de Reus ha celebrat el II Torneig Popular de Tennis Taula Ciutat de Reus, una competició amistosa dedicada als jugadors amateurs amb l'objectiu de guanyar adeptes i demostrar si aquests han nascut amb un talent especial. Hi han participat un total de 40 esportistes.

L'esdeveniment s'ha disputat just una setmana després del Torneig Zonal de Tennis Taula on onze jugadors i jugadores dels Ganxets han lluitat per obtenir una plaça classificatòria per al Campionat d'Espanya. En la fase final, els 45 millors esportistes de cada categoria pugnaran per ser campions estatals. Pablo Alday, Regina Kim, Laia Casanovas, Ruixang Tang, Andrea Pérez i Chenxing Tang han fet podi en aquesta primera fase d'accés.

Notícies relacionades