Back to top

El CTT Ganxets encara amb ganes la nova temporada

El Club de Tennis Taula Ganxets ja ho té tot preparat per al nou any esportiu. Amb l'objectiu de mantenir-se en la classificació, l'equip Vermuts Miró Reus s'estrenarà el proper dissabte 28 de setembre a la Superlliga amb les noves incorporacions internacionals. El club també posarà en marxa aquesta temporada el nou equip masculí que competirà a Segona Nacional.
El CTT Ganxets encara amb ganes la nova temporada

Després de quedar primeres a la divisió d'honor femenina i assolir l'ascens a la Superliga, l'equip Vermuts Miró Reus està preparat per a la nova temporada. El fet d'arribar a la màxima estatal del tennis taula ha suposat certs canvis pel club com la preparació del terreny de joc i el manteniment de les condicions per tenir-ho tot a punt per acollir els millors equips de l'estat. El president del club, Joan Carles Virgili, també posa en relleu el reforç de l'equip amb les noves incorporacions: l'Anastasia Kolish i la Kristina Kazantseva.

El club encara la nova temporada amb un nou equip masculí que competirà a Segona Nacional. Tot i la incorporació de nous jugadors, els Ganxets han apostat per alguns nois de la casa amb l'objectiu de madurar com a equip i anar escalant posicions en la competició.

El Club de Tennis Taula Ganxets inicia l'any esportiu el proper 28 de setembre amb el primer partit de l'equip Vermuts Miró Reus que s'enfrontarà a casa contra el Sevilla.

Notícies relacionades