Back to top

El CTT Ganxets, l'únic club de la província amb dos equips a nacional

SILVIA ANDREO

El club tennis taula Ganxets segueix treballant perquè aquest esport tingui la màxima rellevància a la ciutat de Reus.

Amb aquest objectiu la propera temporada tindrà dos nous equips, un femení que jugarà a primera divisió i un conjunt masculí a segona.

Els aficionats reusencs d’aquest esport podran veure tennis taula de bon nivell sense moure’s de casa.

El club tennis taula Ganxets de Reus serà a partir de la propera temporada l’únic club de la província que tingui un equip masculí i un altre femení a lliga nacional. Això suposa un salt de 5 temporades per una entitat que només porta un any de trajectòria.

L’equip femení de 1a divisió ja està pràcticament tancat, tenen 4 noies i només falta el sí d’una jugadora andalusa. L’objectiu amb elles és pujar a divisió d’honor. Pel que fa al conjunt masculí de segona de moment només tenen tres jugadors però fins a finals d’agost encara poden fer incorporacions.

El club tennis taula Ganxets segueix creixent i ara amb aquests dos equips a nacional la ciutat de Reus podrà gaudir d’aquest esport a un bon nivell.

Per competir a la lliga nacional, l’entitat presidida per Joan Carles Virgili ha hagut de traslladar-se a un local més gran a les mateixes instal•lacions del club natació Reus Ploms.