Back to top

El CTT Ganxets obté bons resultats al campionat d'Espanya

L'equip reusenc marxa amb bones sensacions del campionat d'Espanya que s'ha celebrat a Tarragona. Una trentena de jugadors i jugadores van participar-hi, aconseguint alguns podis importants.
Campionat d'Espanya de tenis taula

37 jugadors i jugadores del CTT Ganxets Reus han participat en el Campionat d'Espanya celebrat aquest mes de juny a Tarragona. Totes les categories, excepte l'absoluta han pogut demostrat tot el seu talent amb les pales. Els resultats han estat molt positius, ja que l'equip ha aconseguit diversos podis.  És el cas de les veteranes de l'equip Lourdes Parisi i Svetlana Scovkina, que van quedar subcampiones d'Espanya per equips, també en individuals i campiones d'Espanya en dobles.

De cara a la temporada vinent s'incorpora Anastàsia Colis al primer equip, una jugadora que està entre les 130 millors del món i la número 1 de la selecció russa juvenil. Tanmateix, seguiran treballant per preparar equips competitius. La setmana vinent la selecció de Moldàvia infantil vindrà a Reus per realitzar una sessió d'entrenament d'alt nivell juntament amb un grup de nois del CTT Ganxet.