Back to top

El CTT Ganxets de Reus engega unes jornades de portes obertes

L'entitat esportiva convida a tot aquell qui ho vulgui a provar el tennis taula sense cap compromís. El club no s'ha aturat en tot l'estiu i ara vol engrandir la família amb noves incorporacions.
club tennis taula ganxets

Enganxa't al tennis taula. Aquest és el lema del Club Tennis Taula Ganxets de Reus i que ara té més valor que mai. L'entitat esportiva ha engegat unes jornades de portes obertes per a que tot aquell qui ho vulgui provi el tennis taula sense cap compromís. "L'idea principal és captar el major nombre de nens i nenes, que s'aninim i que provin aquest esport. Aquests dies no treballem sessions tancades sinó que els grups són completament oberts i van variant amb diferents nivells", explica Constanza Martínez, jugadora i psicòloga esportiva del club.

El club no ha parat en tot l'estiu i durant el mes de juny, juliol i agost s'han anat fent entrenaments. Alguns ja porten un temps practicant i d'altres són relativament nous. "Porto un any i mig entrenant, m'agrada mourem i el tennis taula és divertit. A més, quan arribes t'acullen molt bé i tajuden molt. Fas molts amics", comenta la jove jugadora Chenxin Tang. Pau Latorre, jugador des de fa 7 mesos, afegeix: "M'agrada molt perquè és bastant complicat i això m'agrada. Primer no coneixia ningú però ara m'he anat fent amic de bastanta gent".

Pel que fa a la dificultat tot és qüestió d'entrenament. "Al final no té molt secret, és un esport complex i necessita moltes hores entrenaments. S'ha de tenir constància", indica Constanza Martínez.

El Club Tennis Taula Ganxets de Reus s'ubica a les instal·lacions del Club Natació reus Ploms. Tothom qui ho vulgui pot practicar aquest esport. L'escola de tennis taula té un horari diari de dos quarts de 6 de la tarda a dos quarts de vuit mentre que de 8 a 10 hi ha entrenaments lliures.

Paraules clau: