Back to top

El CTT Ganxets, una cantera de jugadors de competició

Després dels 4 anys del seu naixement, el Club de Tennis Taula Ganxets de Reus ja és una entitat consolidada en el panorama esportiu nacional i internacional. L'escola que ja gaudeix de al voltant d'uns 50 nens, aquest any comptarà amb 7 equips a la lliga provincial.
CTT Ganxets de Reus

Prebenjamina, benjamina, alevina, infantil i juvenil són les categories de què disposa l'escola de Tennis Taula Ganxets de Reus. Aquest club que va néixer fa quatre anys ja ha esdevingut un lloc de referència a l'hora de formar esportistes. Enguany l'entitat tindrà set equips a la lliga provincial dels quals un estarà a primera categoria. A més a més, hi haurà dos equips a la lliga nacional femenina jugant a la divisió d'honor i a primera nacional.

L'Svetlana, una de les jugadores del primer equip, és la responsable tècnica que porta els entrenaments dirigits i els guia en les competicions. La temporada passada el club va obtenir 19 podis en els tornejos.

El president del CTT Ganxets de Reus, Joan Carles Virgili, ha dit que "la idea sempre és fer els millors resultats. Sabem que el que hem de tenir és molts nens i formar-los bé per a tenir bons resultats. El més important de tot és que s'ho passin bé, es diverteixin, aprenguin valors, aprenguin a conviure junts i que facin un esport saludable que ajudi a formar-los pel dia de demà".

El club també té una vessant solidària. Al voltant de 20 dels 50 nens que assisteixen als entrenaments són infants amb dificultats econòmiques que reben ajuts de diferents entitats per poder gaudir d'aquest esport.

"Els ajuts provenen de diferents patrons com poden ser la Fundació La Reddis, la Caixa, de Benestar social. Són diferents entitats que col·laboren perquè aquests nens puguin practicar l'esport amb tota normalitat", ha dit Joan Carles Virgili.

Aquest club que ja és un dels més grans de Catalunya, espera la incorporació de tres noies al primer equip que debutaran a l'Open Internacional de Vic i que, juntament amb les altres jugadores, tenen aspiracions d'assolir grans resultats.

Paraules clau: