Back to top

Cues de fins a dues hores i mitja per escollir seient a l'Estadi

Arrenca la venda d'abonaments a la CF Reus Store. Tot i la polèmica que ha generat en els últims dies el preu dels seients a l'Estadi Municipal, la botiga oficial del club treu fum.
Els aficionats escollint seient

Ningú vol perdre's el millor seient per veure jugar els seus ídols. Els abonaments de la temporada 2017-2018 del Club de Futbol Reus Deportiu ja estan a la venda i ells són els primers de tot l'Estadi a escollir des de quin angle volen veure el seu equip.

Enguany la normativa d'accés al Municipal els obliga a mantenir el seient fins a final de temporada i és per això que prendre una decisió és d'allò més difícil. Millor visió de joc o els amics de tota la vida?

Per adquirir un abonament se segueix el criteri d'antiguitat i avui ha estat el torn dels abonats de l'1 fins al 500 que han encetat una cua de ni més ni menys que de dues hores i mitja. Recordem que des de l'abonat 501 fins al 1.000 podran escollir del 17 al 19 de juliol. Dels dies 20 al 22 els que oscil·lin entre el 1001 i el 1500, i finalment els que es situïn entre el número 1501 i el 2500 ho faran en els darrers dies, del 24 fins al 26 de juliol.

Tot i la polèmica i les queixes reiterades tot fent fila els més veterans no han fallat en la seva cita a la CF Reus Store. En els propers dies ho faran la resta d'aficionats. Tenen de temps fins al dia 26 de juliol a les 9 del vespre.