Back to top

Cuida la bicicleta per gaudir-la

BiciCamp organitza un taller de bicicletes dirigit a aquelles persones que no saben com arreglar avaries bàsiques o no coneixen com tenir-ne cura del manteniment.
Taller de BiciCamp

BiciCamp organitza tallers per conèixer com i de quina manera tenir cura de la bicicleta, fer-ne el manteniment mínim i saber arreglar avaries bàsiques. La iniciativa neix per fomentar l'ús d'aquest vehicle sostenible i saludable entre tots aquells que no tenen coneixements sobre la seva mecànica. 

"És important portar una bici ben ajustada a la nostra mida per poder pedalar còmodament. Així com conèixer les parts bàsiques de la bicicleta i que cal fer per mantenir-la en bon estat, així com saber com actuar si tenim alguna avaria pel camí", diuen des de l'entitat. 

Reus Pedala

BiciCamp també ha presentat la nova programació per enguany. El pròxim 5 de maig tindrà lloc Pedalem les Ermites, i el 6 de juliol la pujada al Pantà de Riudecanyes. De cara el novembre també tindrà lloc la Ruta de l'Oli, en col·laboració amb la DOP Siurana. A tot plegat cal sumar-hi les Sortides de Llunes i el Montbriart. Tota la informació es pot trobar en aquest enllaç