Back to top

Daniel Rubio es presenta en societat

El candidat d'ARA Reus a l'alcaldia ha explicat les línies estratègiques del seu programa electoral davant més de 300 persones.
Daniel Rubio, a l'escenari de la Sala Santa Llúcia

La Sala Santa Llúcia de Reus ha quedat petita, aquest divendres al vespre, per acollir la presentació de Daniel Rubio com a candidat d'ARA Reus a les eleccions municipals del proper maig. Els municipalistes han tret pit de la feina feta des que el 2011 van irrompre al consistori i han dibuixat els pilars del seu ideari de cara el 2019. 

En un escenari amb públic, com acostuma a veure's als mítings americans, Rubio ha defensat que "som els únics que mirem per la ciutat i la ciutadania sense dependre de Madrid o Barcelona". Fent gala del seu caire localista, el candidat ha explicat que "hem estat capaços de gestionar el 40% del pressupost" i que "hem estat capaços d'innovar en regidories tan tímides com la de medi ambient". 

Compaginant el català i el castellà durant el discurs, Rubio també ha volgut deixar clar que la principal voluntat del partit és "que Reus recuperi capitalitat", i s'ha definit com el candidat amb més propostes per la ciutat. 

Jordi Cervera, el teloner

L'actual portaveu del grup municipal d'ARA Reus i regidor d'Esports, Jordi Cervera, ha volgut destacar que "en pocs partits podem veure un relleu d'aquestes característiques". Cervera lliure la vara de comandament de la formació que ell mateix va impulsar a un jove de 37 anys que sempre l'ha acompanyat durant l'aventura al Mercadal. Rubio, val a dir, sempre ha defensat que Cervera tindrà un lloc a la seva llista, tot i que encara no s'ha desvetllat quin serà.