Back to top

Darrer partit de lliga a l'Estadi Municipal

El CF Reus rep la visita del Valladolid diumenge a les 20:00 hores. Aquest serà el darrer partit de lliga dels roig-i-negres a l'Estadi Municipal.
prèvia reus valladolid

La Segona Divisió encara la recta final. Només queden dos partits de lliga i molts equips, com el CF Reus, ja no es juguen res. Els roig-i-negres ja estan matemàticament salvats i tampoc poden accedir al play off d'ascens. El conjunt de Natxo González rebrà la visita del Valladolid diumenge a les 8 del vespre, el darrer partit de lliga a l'Estadi Municipal. El conjunt val·lisoletà vindrà amb ganes de guerra ja que es juga ser equip de play off d'ascens. A més, acumula una dinàmica totalment positiva amb tant sols 2 derrotes en els darrers 10 partits.

Tot i tenir la salvació a la butxaca el CF Reus continua tenint al·licients. El primer repte és sumar 3 victòries consecutives a casa, un registre que no s'ha produït en tota la temporada. Per una altra banda, no encaixar cap gol i facilitar el trofeu Zamora a Edgar Badia. I finalment, quedar el més amunt possible de la classificació.

Paraules clau: