Back to top

David Agudo afronta un partit "especial"

El jugador del Club de Futbol Reus Deportiu David Agudo viurà el partit contra l’Altètic Balears de forma especial. El màxim golejador de l’equip roig i negre s’enfronta als seus excompanys, amb confiança per aconseguir la tercera victòria consecutiva.

El davanter del CF Reus Deportiu, David Agudo, s’ha convertit en un dels millors jugadors de l’equip d’Emili Vicente aquesta temporada. El jugador extremeny està totalment integrat Reus, adaptant-se tant a la vida quotidiana de la ciutat, com a l’equip, on ja és el màxim realitzador.

El jugador es sent ple de confiança, fet que demostra en moments decisius, com per exemple, la responsabilitat agafada en els penals dels que disposa el conjunt roig i negre.

L’extremeny viurà un partit especial aquest diumenge contra l’Atlètic Balears, equip en en que va militar durant la segona volta de la passada temporada i on no va acabar d’adaptar-se, després de deixar el Sant Roque per problemes econòmics. Agudo avisa dels perills dels seus ex companys, segons a la classificació amb tan sols dos gols encaixats.

Agudo encara un partit important aquest diumenge, per demostrar el que no va poder fer a les Illes, i per ajudar al CF Reus Deportiu a continuar amb la ratxa positiva de resultats.