Back to top

David López confirma el final del CF Reus

L'administrador concursal confirma a través d'un comunicat que el CF Reus es troba dissolt i que està en fase de liquidació. López també dona suport al nou projecte futbolístic de la ciutat.

David López, l'administrador concursal del CF Reus, ha confirmat el que ja feia mesos que se sabia: el club roig-i-negre es troba en fase de liquidació i la SAE està dissolta. Ja no existeix. En un comunicat, López assegura que aquest procés "impossibilita que la SAE pugui tornar a competir en qualsevol de les categories esportives". Per tant, ja no pot executar cap activitat.

López ha aprofitat l'escrit per dir-hi la seva sobre el nou projecte futbolístic anunciat a la ciutat, dient que "permetrà la conservació del futbol la Reus, que tot i la multitud de gestions realitzades, no ha estat possible mantenir a través de la SAE, ja dissolta".

Llegeix el comunicat sencer de David López

Reus, a 29 de març del 2021

És d'interès de l'Administració Concursal del CLUB DE FUTBOL REUS DEPORTIU, S.A.E. la d'informar de la situació en què es troba el club de futbol.

La Societat Anònima Esportiva, que va entrar en concurs de creditors en data del 21 de març de 2019 amb número 135/2019 pel Jutjat del Mercantil número 1 de Tarragona, es troba en fase de liquidació, des del passat 14 d'octubre de 2020 segons Acte d'aquest mateix Jutjat, com a resultat de la no presentació de Proposta de Conveni ni pels accionistes ni pels creditors d'aquesta.

A conseqüència de l'emissió de la resolució s'ha declarat igualment la dissolució mercantil de la societat concursada, el que, unit al resultat dels procediments judicials ja finalitzats, que aquesta Administració Concursal en exclusiva ha mantingut oberts des de l'acceptació del seu càrrec i dirigits en tot moment a evitar l'esmentada dissolució, comporta la impossibilitat que la Societat pugui reprendre la seva participació en qualsevol de les categories esportives.

No obstant l'anterior, les actuacions dutes a terme des de l'origen del procediment, amb la total col·laboració de l'Ajuntament de Reus i Futbol Base Reus Fundació Privada, han permès que el futbol base de la societat concursada s'hagi pogut mantenir sota la gestió d'aquesta última.

Aquesta gestió, unida al nou Projecte anunciat per la ciutat convertint al CF Reddis Club de referència, permetrà la conservació del futbol a Reus que, tot i la multitud de gestions realitzades, no ha estat possible mantenir a través de la SAE, ja dissolta, i per a la consecució aquesta Administració Concursal s'ha posat a total disposició de l'Ajuntament, per tal de facilitar una ràpida transició.

Administració Concursal del CF Reus Deportiu, SAE"

Paraules clau:

Notícies relacionades