Back to top

David López: "Serà difícil tornar a trobar-se un cas com el del CF Reus, semblava de pel·lícula"

El mateix dia que ha comunicat la desaparició definitiva del CF Reus, l'administrador concursal ha concedit una entrevista en exclusiva a Canal Reus.

David López, l'administrador concursal del CF Reus ha assegurat al programa Cercle Central de Canal Reus que Clifton Onolfo no va posar mai ni un sol euro per salvar el club roig-i-negre. En una entrevista en exclusiva al programa d'esports d'aquesta casa, arriba a afirmar que els únics diners que va invertir en la salvació del club, "que els va posar tard i malament", els va voler recuperar. López considera que allò va ser "circumstancial i estèril", i que "no ha posat ni un euro".

López no s'ha mossegat la llengua a l'hora d'explicar com s'ha desenvolupat el procés concursal al sí del club. Tal com va avançar Canal Reus, el jutge del jutjat mercantil número 1 de Tarragona va rebre sobre la taula el pla de liquidació del CF Reus aquest passat mes de novembre. Es tractava del document redactat per l'administrador concursal i que posava valor als béns del club. Després de tancar-se aquest procés, ara només queda la dissolució de la SAE. Això tanca la porta al fet que el CF Reus pugui tornar a competir.

D'altra banda, l'Administrador assegura que "durant l'obertura de la fase de liquidació es podria haver presentat un pla de viabilitat que donés suport a la proposta de conveni. Ni l'accionista (Onolfo) ni els creditors ho van fer". Un López que ha assegurat que serà "difícil tornar-se a trobar un cas com el del Reus" i que el viscut en els darrers mesos, "semblava de pel·lícula".

La gran estafa americana

David López assegura que Clifton Onolfo no ha demostrat mai que tingués un pla econòmic i de viabilitat pel CF Reus. De fet, ha arribat a dir que "és molt fàcil fer anuncis per Twitter", fent referència a les declaracions, sempre sorprenents, que l'antic propietari realitza a través d'aquesta xarxa social. 

Per acabar, López s'ha mostrat contundent davant la inactivitat d'Onolfo per salvar el club, subratllant que "no s'ha fet cap mena d'acció pels interessos del CF Reus ni en l'àmbit esportiu", "ni per presentar una proposta de conveni en seu mercantil", "ni en presentar avals que haguéssin permès que el Reus, un cop expulsat de la LFP, pogués disputar alguna competició".

Paraules clau:

Notícies relacionades