Back to top

David Peña creu amb el retorn del CF Reus a Segona A

L'advocat de Clifton Onolfo ha carregat contra l'administrador concursal i el consistori de la ciutat, i ha assegurat que Joan Oliver haurà de declarar davant d'un jutge aviat.
David Peña, advocat de Clifton Onolfo, al Cercle Central de Canal Reus

Complerts 365 dies del mandat de Clifton Onolfo, el Club de Futbol Reus Deportiu està igual, o fins i tot pitjor en l'àmbit econòmic, que quan l'americà va aterrar al Baix Camp. La incertesa continua regnant entre la parròquia ganxeta, ja que són molts els interrogants que va deixar la gestió de Joan Oliver.

David Peña i Nofuentes, una de les poques fonts disposades a parlar sobre la causa, va visitar ahir el programa d'esports de Canal Reus per exposar la seva visió personal de l'entramat roig-i-negre.

En la pregunta sobre si veu possible que el Reus competeixi l'any vinent a Segona Divisió B, el lletrat va contestar que sí, i que fins i tot creia amb el retorn de l'equip a Segona A.

"És una injustícia sense precedents el que passa amb el cas Reus, i podria ser, fins i tot, una il·legalitat. El club devia diners, com moltes altres entitats esportives".

Acusacions a l'administrador concursal

Peña continua sent l'advocat de Clifton Onolfo en dret penal, però no en l'esportiu, on va partir peres amb el de Miami Beach pel deute que acumula l'americà amb el seu bufet: uns 400.000 euros aproximadament.

David Peña, advocat de Clifton Onolfo, al Cercle Central de Canal Reus
David Peña, advocat de Clifton Onolfo, al Cercle Central de Canal Reus

Acusa l'administrador concursal de ficar pals a les rodes en la investigació roig-i-negra i el culpa de què cap equip estigui competint en el moment actual sobre el verd.

"L'administrador disposava de 600.000 euros, que els podria haver utilitzat per pagar el deute i inscriure l'equip aquesta temporada".

"A Pellicer no li importa el futbol"

Segons el de Reus, Joan Oliver passarà aviat pels jutjats a declarar. El lletrat ha aprofitat també per carregar contra el consistori reusenc de manera fulminant:

"El senyor Carles Pellicer fa la guerra pel seu compte, el futbol no li importa, ja que els aficionats són un percentatge molt petit dels ciutadans de Reus. Tenim a les famílies de la Fundació Futbol Base Reus enganyades".

Paraules clau:

Notícies relacionades