Back to top

El debut dels Ganxets a la Superdivisió, al gener

El Reus Ganxets Miró ja sap quan començarà a competir. La Federació Espanyola de Tenis Taula ha anunciat l'inici de la lliga regular pel gener a causa del context actual de la pandèmia.

El cap de setmana del 9 i 10 de gener de 2021 és una data marcada en vermell en el calendari del Club de Tenis Taula Ganxets de Reus, ja que es disputarà la primera jornada de la Superdivisió Femenina, categoria on milita el primer equip de l'entitat, el Reus Ganxets Miró.

Així ho ha decidit la Reial Federació Espanyola de Tenis Taula, que també tenia previst un calendari que s'hauria iniciat el pròxim 17 i 18 d'octubre. En un comunicat emès pel propi ens federatiu, la competició anirà acompanyada per un protocol específic, pendent d'aprovar pel Consejo Superior de Deportes.

El debut dels Ganxets a la Superdivisió serà al gener

FOTOGRAFIA: CTT Ganxets de Reus

La competició se celebrarà en un format de lliga regular a doble volta o en fase de concentració permanent en diversos caps de setmana en seus determinades per la Federació. Tot sota la normativa específica i l'estricte compliment de les mesures sanitàries imposades en aquest moment per les autoritats.

Els Ganxets, al grup 2

La Superdivisió comptarà amb 12 equips, entre les quals hi ha les reusenques, que estan enquadrades al Grup 2, amb el Tecnigen Linares, l'Hujase Jaén, el Girbau Vic, el Rivas i l'Irun Leka Enea. Les tres primeres de cada grup es classificaran pel playoff pel títol, les quartes i les cinquenes disputaran un playout de descens amb les mateixes classificades de l'altre grup mentre que les sisenes descendiran directament.

Paraules clau:

Notícies relacionades