Back to top

El dèficit de l'Hospital Sant Joan es perpetua

L'Hospital Sant Joan tancarà el 2017 amb un nou dèficit. Malgrat que les expectatives apuntaven a tres milions i mig d'euros, finalment la xifra se situa als 3,2 milions d'euros. Per tant, el centre obre un nou exercici econòmic amb una nova causa de dissolució.
hospital

3,2 milions d'euros. És la xifra en què se situa el dèficit de l'Hospital Sant Joan de Reus per l'exercici 2017. Segons publica el Diari Més, aquests són els càlculs fets pel Consell d'Administració, que es van fer públics en una sessió informativa celebrada ahir al vespre.

En un primer moment, les previsions apuntaven a tres milions i mig d'euros però finalment aquesta s'ha rebaixat en 300.000 euros. Aquesta situació no impedeix que el centre hospitalari entri en una nova causa de dissolució, per tercer any consecutiu. Per evitar-la, el termini s'esgota en dos mesos a partir del 23 de març.

Un dels aspectes en què el dèficit té una repercussió directa és en el conveni laboral. De fet, a causa d'aquesta situació la plantilla no té el dret a cobrar les DPO. Llavors, el centre només les pagaria en cas d'equilibri econòmic. D'altra banda, aquesta situació s'emmarca en el context de la manca d'un nou consorci entre el CatSalut i l'Ajuntament de Reus. I és que fins que la Generalitat no compti amb un govern, el conveni segueix a l'espera.

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades