Back to top

Degustació popular de menjars del món

El poliesportiu de Miami Platja ha acollit la novena edició de la Festa Multicultural, un esdeveniment en què els assistents han pogut degustar nombrosos plats típics d'altres països i diferents regions de l'Estat espanyol. L'acte, que s'emmarca en les festes de Sant Josep, també ha comptat amb l'actuació d'agrupacions de country i dance del municipi.
plats exòtics

Guisats, rostits, empanades, pastissos... són només alguns exemples de la gran varietat de propostes culinàries que s'han ofert a la festa multicultural de Miami Platja, on hi han participat una quinzena de persones i entitats. Segons explica el cap de festes de l'ajuntament de Mont-roig i Miami Platja, Lluís Perelló, "no sempre els és fàcil aconseguir els ingredients que necessiten".

Entre les degustacions s'han pogut trobar les típiques "torrijas" andaluses o aquest guisat de bacallà amb cigrons, espinacs, patates i pebre dolç que ens mostra la Pilar Pastor, de Còrdova.

També s'han pogut degustar plats més exòtics com la "feijoada" i arròs. O una de les especialitats que ha tingut més èxit, aquest típic enfornat equatorià que, tal com ens explica la Lorena Gonzàlez, vinguda d'Equador, consisteix en adobar una pota de porc i coure-la al forn durant 5 o 6 hores. El típic frankfurt, en aquest cas d'elaboració casolana, o una llesca de pa amb tomaca i llonganissa, han estat altres menjars que han pogut degustar els comensals.

I per postres, nombroses delícies com les "petre torta" o les "savarine" de Romania.