Degustació popular de menjars del món
Guisats, rostits, empanades, pastissos... són només alguns exemples de la gran varietat de propostes culinàries que s'han ofert a la festa multicultural de Miami Platja, on hi han participat una quinzena de persones i entitats. Segons explica el cap de festes de l'ajuntament de Mont-roig i Miami Platja, Lluís Perelló, "no sempre els és fàcil aconseguir els ingredients que necessiten".
Entre les degustacions s'han pogut trobar les típiques "torrijas" andaluses o aquest guisat de bacallà amb cigrons, espinacs, patates i pebre dolç que ens mostra la Pilar Pastor, de Còrdova.
També s'han pogut degustar plats més exòtics com la "feijoada" i arròs. O una de les especialitats que ha tingut més èxit, aquest típic enfornat equatorià que, tal com ens explica la Lorena Gonzàlez, vinguda d'Equador, consisteix en adobar una pota de porc i coure-la al forn durant 5 o 6 hores. El típic frankfurt, en aquest cas d'elaboració casolana, o una llesca de pa amb tomaca i llonganissa, han estat altres menjars que han pogut degustar els comensals.
I per postres, nombroses delícies com les "petre torta" o les "savarine" de Romania.