Back to top

Del mar a taula, arrenquen les jornades de la galera a Cambrils

Cambrils enceta el calendari gastronòmic amb una de les estrelles culinàries de la població: la galera. Aquest cap de setmana s'ha donat el tret de sortida a les 13enes jornades de la galera, que ja són tota una referència al municipi. Fins a finals de mes, una trentena de restauradors ofereixen menús en què el plat estrella és aquest marisc
Galeres flamejades

La galera és el plat fort que es cuina en 33 restaurants de Cambrils fins el 26 de febrer. Aquest crustaci és l'encarregat d'estrenar el calendari gastronòmic de la ciutat, en què s'ofereixen des de receptes més tradicionals a d'altres més innovadores. Aquest cap de setmana s'han encetat les tretzenes jornades de la galera, un esdeveniment que ja s'ha consolidat al municipi i que els clients demanen amb impaciència.

Els dies més forts, com és habitual, es concentren en els caps de setmana. D'altra banda, aquestes jornades s'amaneixen amb altres activitats culinàries, com és el cas de la visita guiada a la confraria de pescadors divendres vinent o bé la galerada popular que tindrà lloc diumenge dia 19 al port de Cambrils.

Paraules clau:

Notícies relacionades