Back to top

Demanen integrar la plaça del Pòsit al barri del port de Cambrils

Obrir la plaça del Pòsit de Cambrils a la ciutadania mentre les obres de l'hotel que s'hi ha de construir no comencin. És la reivindicació que fa un partit a l'oposició, Assemblea de Cambrils, per revitalitzar aquesta part del municipi. L'Ajuntament prefereix no fer declaracions al respecte.

pòsit

Fa vuit anys que l'aspecte que ofereix la plaça del Pòsit de Cambrils continua sent la mateixa. Les tanques metàl·liques que envolten aquest espai que en el seu dia va ser un emblema de la ciutat s'han acabat convertint en un element més del paisatge del barri de la platja. Una situació que ara, l'Assemblea de Cambrils denuncia i reclama que canviï. Concretament, demana que l'espai s'obri al veïnat mentre no es construeix l'hotel plantejat en aquest indret i alhora, vol que es rebaixi la càrrega d'impostos als comerciants que es troben a la zona. En aquest context, el partit a l'oposició demana més capacitat negociadora entre els diferents promotors per part de l'equip de govern. 

Actualment, l'última informació referent a l'hotel que s'hauria de construir en aquest espai és que els promotors del pàrquing i de l'establiment hoteler han arribat a un acord verbal que hauria de desencallar els tràmits. Pel que fa a la llicència d'obres, el consistori va confirmar en seu plenària que segueix vigent fins al 2020. Malgrat tot, des de la Regidoria d'Urbanisme han rebutjat fer declaracions respecte la possibilitat d'obrir en un futur la plaça del Pòsit ni sobre les hipotètiques negociacions entre consistori i promotors.

Notícies relacionades