Derbi amb sabor agredolç

El CF Reus empata (1-1) contra el Nàstic de Tarragona després de desaprofitar un penal al minut 80. Els roig-i-negres han tingut el domini del partit en la majoria de trams de l'encontre. Gus Ledes i Maikel Mesa han estat els autors dels gols dels dos equips.
crònica reus nàstic

El CF Reus ha deixat escapar els dos punts davant del Nàstic de Tarragona. Aquesta és la sensació que ha deixat el partit després del xiulet final de l'àrbitre. Els roig-i-negres han tingut l'oportunitat d'endur-se la victòria des del punt de penal però Querol ha fallat la pena màxima. Empat (1-1) en un derbi intens però gens vistós. Gus Ledes, amb un golàs, i Maikel Mesa han estat els encarregats de fer el gol per cada equip.

La primera part només ha tingut un color, bé, de fet dos: el roig i el negre.El CF Reus ha dominat al Nàstic de Tarragona durant tota la primera meitat. L'equip d'Aritz López Garai, sortint sempre amb la pilota jugada, no ha donat cap tipus d'opció als tarragonins. L'encontre ha començat amb un cop de cap entre Suzuki i Máyor. Els dos jugadors han hagut de retirar-se del terreny de joc per rebre assistència mèdica. Una acció fortuita que no ha anat més enllà. A partir d'aquí, repàs del CF Reus. Els roig-i-negres, amb la possessió de la pilota, han estat molt actius per bandes. Vaz i Cámara han portar de corcoll a la defensa tarragonina. L'extrem provinent del Barça B ha iniciat una jugada personal des del cercle central que ha acabat amb un xut de Jorge Miramón. A mesura que han avançat els minuts l'equip de Garai s'ha trobat més còmode i el Nàstic no ha trobat la manera de sortir de l'àrea.

El Nàstic de Tarragona no ha inquietat gens la porteria d'Edgar Badia. Els tarragonins han tingut alguna aproximació però la defensa del CF Reus ha evitat qualsevol tipus de perill. Al minut 22' ha arribat la jugada clau de la primera part. Gus Ledes ha picat una falta directa des de tres quarts del camp i la pilota ha entrat per l'escaire de la porteria de Dimitrievski. Un golàs. Després de l'obra d'art portuguesa, els roig-i-negres ho han continuitat intentant però no han gaudit de cap ocasió clara de perill. Malgrat això, l'equip de Garai ha deixat anar molt bones vibracions.

A la represa, la balança s'ha equilibrat. El Nàstic de Tarragona ha contrarestat el domini local i ha començat a dominar al Reus. D'aquest control ha sorgit, ben aviat, el gol de l'empat. Al minut 57' Maikel Mesa ha caçat la pilota dins l'àrea petita, després d'un servei de córner, per engaltar la pilota i fer l'1 a 1. La diana ha despertat als roig-i-negres i en la següent jugada gairebé es tornen a avançar. Jugada individual de Vaz. El portuguès ha cedit la pilota a Càmara i l'extrem no ha aconseguit definir davant de Dimitrievski. Al 62' Emana ha rematat de cap a la sortida d'un córner i al 75' Badia ha refusat una falta molt perillosa de Juan Muñiz.

En els darrers minuts de partit el CF Reus ha tornat a brillar. Al 76' Ricardo Vaz ha provocat una falta indirecta dins l'àrea petita. L'oportunitat era única. La pilota estava només a 4 metres de la porteria rival. Edgar Hernández ha provat un xut potent i la pilota s'ha estavellat a les cames de la defensa rival. Tres minuts més tard, l'extrem portuguès ha provocat un penal després d'una genial jugada. L'equip d'Aritz Lopez Garai ha tingut a les seves mans la victòria però Querol ha fet un xut innocent que ha acabat a les mans del porter Dimitrievski. Finalment, empat i repartiment de punts entre els dos equips. El proper partit del CF Reus serà diumenge 3 de setembre al camp de l'Oviedo a les 18:00 hores. Els roig-i-negres visitaran l'estadi de l'equip de Ramon Folch, ex capità de l'equip.

La fitxa del partit

CF Reus Deportiu: Edgar Badia, Miguel Garcia, Olmo, Íñiguez, Miramón, Tito, Borja Fernández (Juan Domínguez 68'), Gus Ledes, Cámara (Querol 75'), Vaz i Máyor (Edgar Hernández 61')

Nàstic de Tarragona: Dimitrievski, Kababadze, Javi Jimñenez, Xavi Molina, Juan Delgado (Juan Muñiz 65'), Barreiro (Emaná 54'), Maikel Mesa, Perone, Suzuki, Omar i Sergio Tejera (Uche 82')

Targetes: pels locals Vaz (78') i pels visitants Suzuki (44'), Juan Muñiz (90'), Xavi Molina (92')

Gols: 1-0 Gus Ledes (22'), 1-1 Maikel Mesa (57')

Incidències: partit corresponent a la jornada núm.2 de la Liga123 disputat a l'Estadi Municipal de Reus amb la presència de 4.234 espectadors.