Un derbi sense espectacle sobre el terreny de joc

Comença el partit però amb poc espectacle. Al minut 2 Álex López roba una pilota al mig del camp però el seu xut des de la frontal l’atura Reina sense problemes. Poc després Querol ho intenta però el seu llançament molt fluix no sorprèn a Edgar Badia que torna a ser titular. Al minut 35, Emili Vicente ha de de moure banqueta per la lesió de Jorge Giménez. Abans del descans, Álex Colorado pot marcar de falta però la pilota es perd per damunt de la porteria del Nàstic. Amb l’empat a 0 s’ha arriba a la mitja part, després de quaranta cinc minuts marcats per la igualtat i la falta d’oportunitat clares.

A la segona part continua un guió molt semblant, poques arribades a l’àrea contraria i el joc concentrat al mig del camp. Al minut 84 arriba el gol. Giner, amb un chut creuat al segon pal, anota l’unica diana de la tarda, emportant-se el premi de la victòria i castigant massa al Reus. El grana ha aprofitat un contraatac per treure or de l únic llançament entre els tres pals del conjunt de Vicente Moreno. Un gol que omple d’alegria als seguidors grana i de rabia als roig-i-negres.... Després del 0 a 1, el Nàstic té dues arribades, la primera de Lago Junior i la segona del propi Giner, però els seus xuts marchen fora. Prop del final l’àrbitre expulsa a Sobregrau per una entrada a Verdú.

Els Grana s’emporten el derbi i sumen la seva cinquena victòria consecutiva i 3 punts importantíssims en la seva lluita pel play-off, que ara està a 4 punts. El Reus trenca la ratxa de cinc partits seguits sense perdre a casa, en un encontre amb poca història i massa càstig.