Back to top

El derbi inaugura l'OK Lliga al Palau d'Esports

El Reus Deportiu debutarà enguany a l'OK Lliga rebent el Vendrell a casa. El duel d'hoquei patins del Camp de Tarragona sempre és una cita de les més esperades de la temporada.
Imatge d'un entrenament del Reus Deportiu

Barça, Liceo i Vendrell. Aquestes són les cites més esperades de l'OK Lliga pel Reus Deportiu. Enguany la competició regular comença forta pels aficionats roig-i-negres, que porten des del 19 de maig sense veure competir el Reus en el torneig de la regularitat. S'espera que omplin el Palau aquest dissabte, ja que el Vendrell serà el primer rival dels de Jordi Garcia enguany. En un matx de màxima rivalitat al Camp de Tarragona, els jugadors també esperen que els seus seguidors responguin.

Ho explica Cristian Rodríguez, jugador del Reus Deportiu: "Ens trobem davant un bon equip, renovat i amb ganes de fer un bon partit. Nosaltres juguem a casa i ens hem de fer valer. Fa moltes setmanes que ens preparem, estem fent una bona feina. Faig una crida a l'afició per ajudar-nos a aconseguir tres punts vitals".

El conjunt del Baix Penedès arriba fresc pel seu primer partit decisiu, sumant tres victòries i dues derrotes en pretemporada. Pel Reus, en canvi, l'OK Lliga suposa la tercera fita dels roig-i-negres en l'inici del seu any esportiu. Fer un bon paper en l'arrencada de la competició és clau per retornar la il·lusió als aficionats, que ja han vist com als del Baix Camp se'ls hi escapaven dos títols.

"Va ser una derrota dolorosa", comenta Rodríguez, "Hem de corregir els errors i competir de la millor manera setmana rere setmana".

El Vendrell s'ha reforçat enguany amb quatre fitxatges després d'haver d'acomiadar forçosament a Cristian Rodríguez. A la recerca de títols continentals el barceloní continuarà provant sort vestint però l'elàstica roig-i-negra.