El derbi es queda al Temple sense massa ornaments

El Reus Deportiu sofreix per endur-se el derbi d'hoquei patins del Camp de Tarragona. Els roig-i-negres han dominat l'encontre fins a situar-se a dos gols de diferència dels del Baix Penedès. En els últims minuts, però, el Vendrell ha reduït distàncies per posar emoció al matx i deixar l'electrònic amb el 3 a 2 final.
Joan Salvat en el derbi davant el CE Vendrell

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Primera meitat reusenca

El Reus ha sortit expectant sota les ordres d'un Vendrell que semblava tenir les idees molt clares. El domini dels del Baix Penedès però ha durat escassos minuts i els de Jordi Garcia han elaborat incansablement un bon atac per trobar l'escletxa i sorprendre els visitants. Carballeira ha estat l'home més insistent en aquest primer tram de partit. El gallec ha disposat de fins a dues ocasions per inaugurar el marcador en els primers sis minuts de matx, tot i que l'encarregat de materialitzar l'atac roig-i-negre ha estat Salvat. Gran jugada col·lectiva reusenca que Carballeira li ha servit al capità per afusellar Camps als vuit minuts de joc (1-0). A partir d'aquí els grocs han reaccionat tímidament amb algun contracop que ha resolt molt bé Càndid. Ja al minut 17, Àlex Rodríguez ha recuperat una bola a la seva àrea, i amb un gran eslàlom,  ha deixat la pilota al fons de la xarxa per ampliar distàncies fins al 2 a 0. Els del Baix Camp no han patit massa, arribant al descans amb una bona renta.

El Reus pateix en els cinc minuts finals

Ja a la represa, els vendrellencs han fet un pas endavant i han sortit a buscar el gol que els apropes a les taules. Però més aviat ha estat el Reus qui s'ha aproximat al 3 a 0. Àlex ho ha provat des de llarga distància, i Salvat ho ha intentat des del segon pal per partida doble. Finalment, al 38, Emanuel Necchi ha trobat el premi amb un contracop que ha cridat l'atenció dels ganxets per no relaxar-se (2-1). El Reus ha patit fins a l'últim minut del partit. Els de Gonzalo Medina han buscat l'empat a la desesperada, jugant de cinc, i ho han pagat car. Julià ha aprofitat una errada visitant i a plaer ha donat quasi la sentència als reusencs a porteria buida (3-1). No definitiva. Molt dubtosa la diana del Vendrell en els últims 10 segons de l'encontre per reduir al mínim el resultat final.

Victòria merescuda i treballada dels homes de Jordi Garcia que s'estrenen en la competició domèstica sumant tres punts d'or davant un Vendrell que no ha posat les coses fàcils. El proper compromís de lliga serà dissabte vinent a la pista d'un dels novells de la categoria, el Sant Cugat.

1-0 Joan Salvat (8')

2-0 Àlex Rodríguez (17')

2-1 Necchi (38')

3-1 Marc Julià (49')

3-2 Ferrer (49')