Derbi roig-i-negre al compàs de Marín i Julià

Ple de victòries del Reus Deportiu Miró en l'inici de l'OK Lliga. El derbi provinicial ha estat dominat de principi a final pels homes de Jordi Garcia, que s'han imposat al Club Patí Calafell per un contundent 6-1.

Julià i la falta directa, la falta directa i Julià. La història d'amor entre l'olotí i la seva efectivitat en la pilota aturada, continua. Seguint amb la tònica dels dos primers partits de lliga, el derbi provincial contra el Calafell no podia començar d'una altra manera.

Quan només havien passat poc més de dos minuts i mig, una blava de Sergi Torné ha permès a l'especialista avançar els roigs-i-negres en el marcador. Prèviament, Àlex Rodríguez ha fallat un penal.

Partit encarat al minut 10

Mentre els visitants intentaven pair el primer gol encaixat, Marín s'ha encarregat d'incrementar la distància en l'electrònic, posant el partit de cara als homes de Jordi Garcia en els primers compassos de l'encontre.

Salvat ha enviat una pilota al pal i, posteriorment, una blava a Castro ha fet lluir un esplèndid Càndid Ballart, que ha aturat la falta directa executada per Sergi Torné. La inferioritat ha acabat sense gol encaixat i, abans del descans, Marín de jugada individual ha situat el 3-0.

6-1

Hat-trick de Raúl Marín

Poc ha necessitat el Reus per fer el 4-0 al tornar del descans. Salvat ha estat l'autor del gol. La "maneta" ha caigut en el minut 10 de la segona part: Marín ha tornat a enviar la pilota al fons de la xarxa, en el que ha estat el seu tercer gol de la nit. Julià de falta directa, com no podia ser d'una altra manera, ha situat el sisè gol de la nit a l'electrònic.

6-1

Càndid estel·lar

Ballart ha estat el responsable que els visitants marxessin de Reus amb un únic gol al marcador, ja que d'ocasions al CP Calafell no n'hi han faltat.

Nova victòria contundent del Reus Deportiu Miró, que segueix a les zones capdavanteres de la classificació amb ple de victòries. El pròxim partit de l'OK Lliga serà lluny del Palau, a Caldes, diumenge a les 18h.