Derrota amarga a Galícia

Quarta jornada consecutiva sense guanyar del Reus Deportiu Virginias. Els de Jordi Garcia no han pogut mantenir l'avantatge del descans (2-3) i dos gols de Marc Grau han capgirat l'electrònic (4-3).

Primera part molt seriosa del Reus Deportiu Virginias a Galícia. Els de Jordi Garcia no han començat amb bon peu el duel contra el Liceo, ja que César Carballeira ha provocat un penal que ha acabat amb el primer gol local, obra d'Àlex Rodríguez (1-0). El Reus no s'ha empetitit, ha anat a buscar la porteria defensada per Carles Grau i l'ha trobada.

Diego Rojas ha aprofitat una assistència de Marín per situar l'empat (1-1). Segons després, Compagno ha provocat una blava a Carballeira, però el killer no ha pogut convertir la falta directa en gol. Qui sí que ha marcat és Compagno, que ha aprofitat la superioritat per avançar el Reus (1-2). El partit s'ha tornat boig, amb una constant d'anades i vingudes, una situació que ha provocat el segon gol local, firmat per Burgaya (2-2).

Abans del descans, Ferran Giménez ha enviat una assistència de Marc Julià al fons de la xarxa, després de guanyar l'esquena a la defensa corunyesa (2-3), resultat amb el qual s'ha arribat al descans. Els tres golejadors de la primera part -Rojas, Compagno i Giménez- s'han estrenat amb la samarreta del Reus aquesta temporada

El Reus defensa el resultat

La segona part ha començat amb la desena falta del Liceo i l'opció del Reus de poder fer el quart. Marc Julià ha estat l'encarregat d'executar la pilota aturada, però Carles Grau li ha encertat les intencions. Un minut després qui ha pogut marcar ha estat l'equip local, a través d'un penal provocat per una blava a Marín. Càndid Ballart ha aturat la pena màxima a Àlex Rodríguez.

A mesura que han passat els minuts, el Liceo ha controlat el partit i el Reus s'ha dedicat a defensar-se amb totes les armes possibles. Els àrbitres han anul·lat un gol amb el patí de Jordi Adroher al minut 33, però quan en faltaven vuit pel final, Marc Grau ha fet l'empat (3-3) després d'una assistència d'Àlex Rodríguez.

El Liceo ha continuat collant al Reus i s'ha posat per davant quan faltaven 5:32 per finalitzar el duel. Roberto di Benedetto ha sortit des del darrere de la porteria per assistir a Marc Grau, que ha fet el quart a plaer (4-3). Quart partit consecutiu sense guanyar del Reus, que jugarà el pròxim partit contra el CP Alcobendas al Palau d'Esports (23/10 - 17 h).