Derrota perillosa però sense canvis a la classificació

SILVIA ANDREO

Derrota per 3 a 0 del club de futbol Reus Deportiu contra l’Hospitalet. Els de Natxo González no han jugat un bon partit aquest diumenge contra un rival que també vol entrar al playoff. Malgrat deixar escapar la victòria, la derrota del quart, l´Hèrcules, ha fet que els roig-i-negres es mantinguin a només dos punts de la zona d’ascens.

El Reus ha sortit golejat de la Feixa Llarga. El marge d’error si vol entrar en play-off s’esgota i davant l’Hospitalet, rival directe en la lluita, ha perdut una gran oportunitat.  Els locals s’han avançat molt aviat. Al minut 6 Carreras ha centrat des de la banda esquerra perquè Alcaraz sòl, rematés de cap al fons de la porteria.

Els de Natxo González han intentat refer-se però els seus intents s’han quedat en això, només en intents. Oscar Rico ho ha provat amb un llançament massa tou que ha recollit sense problemes Craviotto i Sellarès amb una rematada de cap que s’ha perdut per damunt de la meta de l’Hospitalet.

El perill només l’ha portat el conjunt de Kiko Ramírez. Valentín ha fet lluir Badia i el seu refús l’ha aprofitat Luque per marcar el2 a0 al minut 31. El Reus ha seguit insistint, amb Rico, Jaume Delgado, Vitor i Semedo, a qui li han anul·lat un gol, però res ha canviat. Al53”David Haro ha pogut sentenciar el matx però el xut de l’extrem ha marxat fora.

Després de diversos intents d’Edgar Hernández per retallar distàncies i que Vítor estavellés una pilota al pal, l’Hospitalet ha aprofitat la seva millor arma, el contraatac.  Haro li ha deixat el tercer gol en safata a Nano en el temps de descompte. Malgrat perdre, tot segueix igual.
La derrota de d’Hèrcules contra l’Alcoià manté els roig-i-negres a dos punts dels alacantins que marquen el play-off. Divendres vinent rebran un altre rival directe, el Badalona.