Derrota tot i plantar cara

El Reus Deportiu Femení per (0-2) davant el CP Vila-sana en un duel igualat fins al final. Les roig-i-negres han desaprofitat dues faltes directes.
crònica reus deportiu femení vila-sana

El Reus Deportiu Femení ha perdut (0-2) al Palau d'Esports davant el Club Patí Vila-sana. Les roig-i-negres han mantingut un duel igualat davant el conjunt visitant i han desaprofitat dues faltes directes. Les reusenques ocupen la penúltima posició de l'OK Lliga Femenina amb 7 punts, a set de la salvació.

El CP Vila-sana ha estat el clar dominador de la primera part del partit. Les visitants han gaudit de les millors ocasions i no han cedit gaire en defensa. Al minut 14' Victòria Porta ha estat l'encarregada d'obrir la llauna posant el 0 a 1 al marcador. El Reus Deportiu ha intentat plantar cara al conjunt rival però no ha estat fins a la segona part quan ha començat a jugar amb comoditat. Al segon temps, les roig-i-negres han començat a controlar el guió del partit i han buscat amb insistència la porteria visitant.

Al minut 38' el CP Vila-sana ha comès la desena falta però Alba Garrote ha errat la falta directa. Tot i fallar l'ocasió, les reusenques no han desistit en buscar el gol de l'empat. D'aquesta manera, quan les reusenques estaven bolcades a l'atac, les visitants han aprofitat un contraatac per posar el 0-2 al marcador a dos minuts pel final. Poc després, Laia Salicrú ha aturat una falta directa a la visitant Victòria Porta i Alba Garrota ha fallat una altra directa a 43 segons pel final del partit.

Amb aquesta derrota, el Reus Deportiu se situa a la penúltima posició de l'OK Lliga Femenina amb 7 punts, a set de la salvació. El proper partit de les roig-i-negres tindrà lloc diumenge 11 de febrer a les 12:00 a la pista de l'Hostelcur Gijón.

La fitxa del partit

Reus Deportiu: Laia Salicrú, Regina Flix, Vinyet Flix, Alba Garrote i Ester Ferrer. A la banqueta: Anna Serrano, Miriam de la Fuente, Iria Guillem,.Helena de Sivatte i Catalina Mir

CP Vila-sana: Anna Ferrer, Mar Franci, Maria Porta, Victòria Porta i Marta Vieira. A la banqueta: Aldana Italia, Silvia Cadrecha, Meritxell Aradas i Anna Carazo

Gols: 0-1 Victòria Porta (14'), 0-2 Marta Vieira (48')