Back to top

Desapareix un menor de 17 anys a Reus

Mohamed A.E., un menor de 17 anys veí de Reus, porta desaparegut des de dilluns. En cas de trobar-lo o obtenir informació sobre on pot ser, es demana que es truqui al 112 o als Mossos d’Esquadra.
Mohamed A.E

Mohamed A.E., un menor de 17 anys veí de Reus, porta desaparegut des de dilluns al matí. El noi va sortir de casa sense telèfon mòbil per anar a l’Institut Domènech i Montaner, on cursa un grau mig. El personal del centre, però, ha confirmat que en Mohamed no s’hi va presentar i, des d’aleshores, es desconeix on pot ser. La seva família ha presentat una denúncia als Mossos d’Esquadra de Reus, que han emès un ordre de cerca del jove. La Creu Roja de Reus, d’on és usuària la mare del menor, també s’ha fet ressò de la desaparició.

Ha desaparegut a Reus el menor de 17 anys Mohamed Aymane ElGHARBI . La seva mare, usuària dels serveis de Creu Roja ens demana col·laboració per a poder-lo trobar. Agrairem a tothom qui pugui tenir qualsevol informació al voltant d'aquest noi la comuniqui al 112. Moltes gràcies! pic.twitter.com/S4nEYLsVHU

— Creu Roja a Reus (@ReusCreuRoja) 20 de febrer de 2018

En cas de trobar-lo o obtenir informació sobre on pot ser, es demana que es truqui al 112 o als Mossos d’Esquadra.