Descafeïnada versió del Reus al Nuevo Los Cármenes

El Club de Futbol Reus Deportiu perd al Nuevo Los Cármenes davant el Granada per la mínima (1-0). El conjunt local ha gaudit de diverses oportunitats en la primera meitat, i al 17, ha arribat el gol pels andalusos. A la represa, els roig-i-negres no han fet els esforços suficients per posar les taules al marcador en un matx que passarà a la història reusenca sense pena ni glòria.
Imatge de l'anada al Municipal entre el CF Reus i el Granada

FOTOGRAFIA: LaLiga123

Aritz López Garai ha apostat avui per un 4-4-2 en la seva visita a Granada. Després del gran paper de Tito en la passada jornada davant el Tenerife, el tècnic basc li ha tornat a donar el premi de la titularitat, aquest cop com a central, substituint al sancionat Olmo. Matx sense rotacions a la plantilla en aquest antepenúltim encontre que ha disputat el Reus abans de finalitzar la lliga.

Gol local que no ha fet tremolar al Reus

El Club de Futbol Reus Deportiu no ha trobat la fórmula per crear el perill a la porteria de Javi Varas en la primera meitat de partit. Els granadins han insistit des del primer moment, esgotant les darreres opcions que els hi quedaven per poder aspirar a una plaça de play-off d'ascens.

Badia ha hagut d'intervenir a l'inici de l'encontre després d'un xut del conjunt local que el 13 del Reus ha aturat amb dos temps. Ja al minut 17, ha arribat el gol pels andalusos. Álex Martínez ha transformat una falta que s'ha colat per l'escaire de la porteria visitant (1-0). Un minut després, Espinosa i Ramos amb una gran jugada per ben poc no han ampliat distàncies al marcador. Altre cop Edgar ha aturat l'esfèrica.

A partir d'aquí, els roig-i-negres han despertat, buscant empatar el matx abans d'arribar al descans. Ho ha intentat Vítor després d'una gran jugada col·lectiva, però el xut ha sortit lleugerament desviat. Al minut 34, Menéndez no ha pogut aprofitar una gran assistència de Lekic, que dins l'àrea, ha enviat la pilota per sobre del travesser. Abans d'arribar al descans, doble ocasió perillosa pels roig-i-negres, però primer la defensa local i després Varas han esvaït l'empat en aquest primer temps.

De passeig per la gespa de Los Cármenes

A la represa, els locals no han tardat en tornar-se a apropar a la porteria d' Édgar. Ho ha intentat Pedro Sánchez, però la rematada ha sortit desviada. Al minut 52 ha estat Machís qui ha provat sort amb un xut de llarga distància que Badia ha aturat sense problemes. Tres minuts més tard, els del Baix Camp han trenat un bon contracop que ha finalitzat Álex Menéndez, però el xut ha acabat a córner després que un defensa local toqués l’esfèrica. Un Reus que ho intentava amb possessions llargues, sense èxit, ha vist com s’esgotava el temps davant una defensa molt sòlida del conjunt granadí. Segona meitat sense gairebé ocasions on l’objectiu assolit ha tranquil·litzat els ànims en el joc reusenc.

Amb aquest resultat, el Club de Futbol Reus Deportiu es manté en tretzena posició amb 52 punts i haurà d'esperar a la següent jornada per igualar la xifra de punts de la temporada passada. El proper partit serà a l'Estadi Municipal, en el que serà l'últim partit de la temporada a casa davant el Córdoba.