Back to top

Descobrim el secret de l'èxit de Yamaha

BERTA TREIG

Ens endinsem a les entranyes de Yamaha per descobrir quin és el secret de l'èxit de l'equip reusenc. Han guanyat per desena vegada consecutiva les 24h de Motociclisme de Catalunya i ja es preparen per afrontar la cursa de l'any vinent

Aquesta és la desena moto que ha fet història a l'equip Yamaha Folch Endurance. La R1 del 2015 ha aguantat 733 voltes i ha donat la victòria per desena vegada consecutiva a l'equip reusenc a les 24h de Catalunya de Motociclisme. Però, quin és el secret de la victòria?

I ja saben, aquesta casa és la ciutat de Reus. 8 mesos de treball per dos dies de carrera. Els primers passos comencen a l'octubre, un procés llarg on es treballa incansablement fins el dia de la cursa on s'ultimen els detalls per aconseguir un únic objectiu: guanyar. I aquesta evolució és fa més notòria si sol es demostra una vegada a l'any, ja que l'equip reusenc únicament participa en el campionat de les 24h de Motociclisme  Però no tot és la mecànica ja que el factor humà és per Yamaha el més important. Ara toca descansar i començar a pensar ja amb el nou model que esperem que doni a Yamaha el seu onzè campionat consecutiu.