Back to top

Desenes de persones es concentren contra la parada de Vox

Una vintena d'entitats de la ciutat havien convocat una xiulada per rebutjar la seva presència a plaça. Finalment però, una trentena de persones s'han concentrat en silenci davant el seu estand.
Una trentena de persones es concentren contra la parada de Vox

Poc després d'un quart de dotze del migdia el protagonisme de llibres i roses s'ha desviat fins als peus de la Prioral de Sant Pere. Una trentena de persones han donat resposta a la convocatòria feta per diverses entitats i plataformes per protestar contra la presència del partit d'extrema dreta Vox a la diada de Sant Jordi.

En silenci, els concentrats han vestit armilles grogues i han mostrat cartells en els quals es podia llegir 'Reus sempre antifeixista' o lemes que demanaven aturar l'extrema dreta. Els concentrats han creat un cordó davant de la parada de Vox i l'han mantingut durant més de mitja hora.

En algun moment de la concentració s'han pogut sentir aplaudiments, però no hi ha hagut cap incident destacat, amb una elevada presència policial a la plaça de Sant Pere. Els manifestants han assegurat que repetiran aquest tipus de concentració davant d'altres formacions polítiques com Ciutadans o dCIDE.