Back to top

Desestimen la moció de Censura al Club Nàutic... però es tornarà a presentar

La plataforma que ha motivat la moció de censura assegura que tornarà a presentar-la la setmana vinent.
port

Nou cop de porta davant la moció de censura contra el Club Nàutic de Cambrils. El Comitè d'Apel·lació de la Federació Catalana de Vela ha desestimat el recurs presentat per la plataforma impulsora de la moció de censura contra la junta directiva del CNCB.

Un recurs que es va presentar per tal de demostrar que el fet d'adjuntar els DNI dels socis era una exigència que no era pública, ja que es trobava en els reglaments privats de la federació. Tot i això, la federació va desestimar-ho aquest dilluns al tractar-se d'un defecte de forma. 

Ara, la resolució d'aquest Comitè d'Apel·lació pot ser de nou recorreguda davant el Tribunal Català de l'Esport, una opció que de moment, la plataforma impulsora d'aquesta moció descarta. Des de la Junta Directiva del CNCB esperen que aquesta situació permeti construir ponts de diàleg, tal com destaquen en un comunicat.

Segons ha pogut saber Canal Reus, els impulsors d'aquesta moció de censura estan ultimant els detalls per tornar a presentar-la, aquest cop, adjuntant els documents d'identitat dels socis tal com exigeix el reglament intern de la federació. En declaracions a aquest mitjà, han explicat que la seva intenció és fer-ho la setmana vinent. 

Paraules clau:

Notícies relacionades