Back to top

Desmantellen un cultiu amb més de 2.500 plantes de marihuana a Cambrils

Els tres detinguts van passar a disposició judicial dissabte i van ingressar a presó
Marihuana

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Reus, amb el suport del Grup de Delinqüència Urbana de les Unitats de Seguretat Ciutadana de Cambrils i Reus, van desmantellar aquest passat dijous un cultiu de marihuana en una nau ubicada al carrer del Pa del polígon Belianes de Cambrils (Baix Camp).

L’operatiu va comportar la detenció de tres homes, de 29, 33 i 42 anys, de nacionalitat sèrbia i veïns de Cambrils, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.

Queixes per les fortes olors

marihuana

El mateix dijous, diverses dotacions policials es van traslladar a aquest polígon al voltant de les 11:30 hores per comprovar l’existència d’una possible plantació de marihuana, després de rebre diverses queixes de responsables per les fortes olors. 

Els agents van poder observar diversos conductes de ventilació a la nau, la qual no presentava cap activitat de tipus comercial o industrial. Justament en aquell moment, es va aturar a dos desconeguts els quals es disposaven a abandonar el lloc amb una furgoneta. 

Amb la corresponent autorització judicial d’entrada i perquisició, es va localitzar un tercer home a l’interior i es va confirmar l’existència d’una plantació amb més de 2.500 plantes de marihuana, focus halògens, filtres d’aire i ventiladors entre altres elements. L’antiga zona d’oficines d’aquesta nau de lloguer, ubicada en un altell superior, estava habilitada com el domicili dels tres detinguts.

Tres detinguts

marihuana

Una empresa especialitzada va verificar una manipulació de la xarxa de distribució on s’hi havia enllaçat una escomesa per a la defraudació de fluid elèctric des d’aquesta nau. D’aquesta manera doncs, es va tallar el subministrament elèctric i es va desmantellar aquest punt de producció i distribució de marihuana, amb la retirada de totes les plantes i el material trobat a l’interior.

Els tres detinguts van passar aquest dissabte a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Reus, qui va decretar el seu ingrés a presó.

Notícies relacionades