Back to top

Destinen prop de 50.000 euros per reparar carrers del centre

L'Ajuntament de Reus ha destinat prop de 50.000 euros per reparar el paviment de diversos carrers i places del nucli antic. Els treballs han començat aquesta setmana i s'allargaran durant, almenys, tres mesos. Alguns dels carrers a millorar són el del Galió, el de la Galera o el de Santa Anna.
Destinen prop de 50.000 euros per reparar carrers del centre.

L'Ajuntament de Reus va iniciar, la setmana passada, els treballs de reparació, arranjament i millora dels paviments de diversos carrers del nucli antic de la ciutat. La direcció de les obres està dirigida per la Brigada Municipal i l'objectiu és fer manteniment de carrers i places.

De moment, la dotació econòmica de 48.500 euros permetrà actuar en set carrers i dues places de la ciutat. Alguns d'ells seran els carrers del Galió, d'Aleus, de Santa Anna i també la plaça de Mercadal i de la Farinera. El regidor de Via Pública de l'Ajuntament de Reus, Hipòlit Montseny, ha explicat que 'degut al pas de vehicles i a l'erosió amb el pas del temps la substitució del material de les juntes es veu degradat'.

La previsió dels treballs és de tres mesos de durada. Servirà per solucionar la problemàtica de vials fets amb pedra calcària o llambordes. Per altra banda, s'endarrerirà fins a la primavera la substitució de llambordes dels carrers Victòria i Joan Martell, que s'havia anunciat aquest primer trimestre. 'Està a punt de començar, ja s'ha licitat, ara falta treure el concurs d'adjudicació dels treballs i entenem que a la primavera ja podrà començar', ha afegit Montseny.

El consistori preveu multiplicar aquestes tasques de manteniment del paviment dels carrers, una vegada s'aprovin els comptes d'enguany.