Back to top

Detenen un home a Reus vinculat amb el gihadisme

El detingut, de 38 anys, utilitzava les xarxes socials per difondre els postulats de DAESH i pretenia adoctrinar a tercers i executar actes d'enaltiment i d'apologia del gihadisme.
Detingut

La Policia Nacional ha detingut a Reus, al carrer de la Muralla, un home vinculat a l'adoctrinament i l'enaltiment terrorista. Segons avança 'Actualidad Penal', l'operatiu, que va comptar amb la col·laboració de l'Europol, va comportar dues entrades i registres en habitatges. 

Segons el digital, els investigadors haurien detectat l'existència d'un 'cibersoldat' que treballaria per DAESH. Hauria dut a terme un procés d'adoctrinament i de difusió massiva dels postulats de l'organització terrorista a través d'internet. A més, l'individu tindria la voluntat d'adoctrinar a tercers i executar actes d'enaltiment i d'apologia del gihadisme. 

Un segon detingut, en llibertat

Durant l'operació també es va detenir una altra persona que va ser posada en llibertat després de prendre-li declaració. L'home detingut ha passat aquest dimarts a disposició del jutjat central d'instrucció número 6 de l'Audiència Nacional i ha ingressat a presó de forma preventiva. 

Vídeo de la detenció

canalreus a telegram

Paraules clau: