Back to top

Detenen a la tuitaire reusenca que va amenaçar al jutge Llarena i a la seva dona

La detinguda ha comparegut davant del jutjat d'instrucció número 3 de Reus i s'ha acollit al seu dret a no declarar. Després ha quedat en llibertat provisional
Detenen a la tuitaire reusenca que va amenaçar al jutge Llarena i a la seva dona

El jutjat d'instrucció 3 de Reus, en funcions de guàrdia, ha rebut avui a una dona detinguda en relació a uns tweets amenaçants contra el magistrat del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, i la seva família. 

La detinguda, que s'ha acollit al seu dret a no declarar, ha quedat en llibertat provisional. La causa, que està oberta per un delicte d'amenaces, s'enviarà ara als jutjats penals de Reus per a judici. 

Recordem que la Fiscalia Superior de Catalunya havia obert, aquesta setmana, una investigació contra aquesta tuitaire reusenca per insultar i amenaçar el magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena i la seva esposa, Gema Espinosa, directora de l'Escola Judicial, a Barcelona.

Segons informava l'Agència Catalana de Notícies, el fiscal superior, Francisco Bañeres, considerava que aquell tuit podia suposar un delicte d'amenaces o coaccions i pretenia "provocar intranquil·litat d'ànim i inquietud" o "impedir-los o dificultar-los la llibertat d'obrar". 

En el tuit, la usuària deia que "la dona del fill de puta d'en Llarena és Gema Espinosa, directora de l'Escola Judicial. Viu a Sant Cugat, on ve els caps de setmana. Cal difondre-ho perquè han de saber que no podran anar pel carrer a partir d'ara!!".

Notícies relacionades