Back to top

Detenen un menor a Reus per fabricar i distribuir euros falsos

La Guàrdia Urbana també ha denunciat un segon menor com a presumpte autor d’un delicte d’expedició de moneda falsa i d’un delicte d’estafa.

La Guàrdia Urbana de Reus ha detingut aquest dijous, 9 de setembre un menor d’edat com a presumpte autor dels delictes de fabricació i distribució de moneda falsa i d’estafa; i ha denunciat un segon menor com a presumpte autor d’un delicte d’expedició de moneda falsa i d’un delicte d’estafa.

Denuncia d'un bar

L’actuació policial ha tingut el seu origen en l’avís del propietari d’un bar de l’avinguda del Doctor Vilaseca, el qual ha informat que un grup de 5 joves li han intentat efectuar el pagament amb un bitllet de 50 euros fals. Agents de la Unitat de Policia Administrativa s’han entrevistat amb el responsable del bar, el qual ha facilitat la descripció del presumpte autor dels fets.

Localitzats al passeig Prim

Agents de la Guàrdia Urbana han localitzat posteriorment quatre dels nois al passeig de Prim. Després de registrar-los, a un d’ells, que coincideix plenament amb la descripció, li localitzen un bitllet fals de 50 euros. Espontàniament, el noi manifesta que els fabricava ell mateix juntament amb un altre noi, el qual no es trobava present al lloc. Els agents practiquen la detenció del menor com a presumpte autor d’un delicte de fabricació i distribució de moneda falsa i d’un delicte lleu d’estafa

El menor ha estat traslladat a Comissaria, on se li ha pres declaració, i posteriorment se l’ha posat en llibertat de menor, a disposició dels seus pares.

Continuant les investigacions, la Guàrdia Urbana ha pogut comprovar com un altre dels menors identificats durant la intervenció policial també es trobaria implicat en els fets. En aquest cas, com a presumpte autor d’un delicte d’expedició de moneda falsa i d’un delicte d’estafa. En les imatges s’observa com intenta realitzar el pagament amb un bitllet de 50 euros. Agents desplaçats al domicili del menor, li han comunicat la seva condició de denunciat.

Paraules clau:

Notícies relacionades