Back to top

Detingut després de robar a Vilaplana i a Reus la mateixa nit

Primer, va encastar el vehicle contra la porta d'un magatzem de Vilaplana, on va robar eines valorades en uns 6.000 €. En el segon robatori a Reus va sostraure material i objectes per valor de més de 16.000€
noticies

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Reus van detenir la matinada del passat dissabte un home, de 31 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Reus, com a presumpte autor de de dos robatoris amb força i un robatori i furt d’ús de vehicle.

Les investigacions van començar arran de la localització i recuperació d’una furgoneta sostreta el dia 15 de febrer, la qual va ser utilitzada en dos robatoris amb força durant aquella mateixa matinada.

El primer fet va tenir lloc al voltant d’un quart de dues en un magatzem propietat de l’ajuntament de Vilaplana (Baix Camp). El lladre va encastar el vehicle contra la porta principal per poder accedir a l’interior, d’on va robar un gran nombre d’eines valorades en uns 6.000 €.

Un segon robatori al carrer Illes Medes de Reus

Una estona més tard, pels volts de les dues, la mateixa furgoneta va estar relacionada amb un altre robatori amb força en un establiment ubicat al carrer Illes Medes de Reus.

Diverses persones van trencar el vidre de l’aparador i van sostraure material i objectes per valor de més de 16.000€. Un cop recuperada la furgoneta, la qual presentava danys materials com a conseqüència de l’encastament, es va poder comprovar que al seu interior hi havia diversos objectes, entre ells eines i alguns efectes procedents dels esmentats robatoris.

De les indagacions posteriors per part dels investigadors, el passat dissabte es va detenir aquest home el qual l’endemà va quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus.

Notícies relacionades