Back to top

Un detingut en la visita dels Reis d'Espanya a Poblet

Felip VI ha visitat aquest dilluns el Monestir de Santa Maria de Poblet, davant d'un fort desplegament d'independentistes i antimonàrquics que els han escridassat

Felip VI i la reina Letizia han visitat aquest migdia el Monestir de Poblet. A l'arribada a la Conca de Barberà s'han topat amb un grup nombrós de persones que els ha increpat. Des de primera hora del matí, les convocatòries que han circulat a través de les xarxes socials per part d'entitats independentistes, han comportat la mobilització d'un important dispositiu de seguretat per garantir la seguretat dels reis. 

Reis españa poblet

Els monarques han aterrat a l'Aeroport de Reus, on els esperaven desenes de simpatitzants amb banderes espanyoles. A la Conca, però, l'escenari era un altre. De fet, els Mossos d'Esquadra han carregat amb les porres -segons es pot veure en diversos vídeos que han compartit manifestants a través de les xarxes socials- i s'ha detingut una persona. 

Marta Vilalta, secretària general adjunta d'Esquerra Republicana, ha demanat que s'investigui l'actuació policial i, si s'escau, es depurin responsabilitats. 

Paraules clau:

Notícies relacionades