Back to top

Un detingut en una operació policial conjunta de seguretat ciutadana

La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra han realitzat aquest dijous 17 de maig un nou dispositiu conjunt de seguretat ciutadana, civisme i inspecció de locals, que s’ha tancat amb una persona detinguda.
Un detingut en una operació policial conjunta de seguretat ciutadana

L’operatiu de control forma part de la campanya de vigilància que els cossos de seguretat porten a terme en diferents zones de la ciutat de manera coordinada per a la prevenció de la delinqüència.

L’operatiu s’ha centrat en la inspecció d’un bar situat a la plaça de la Sardana. La Guàrdia Urbana ha aixecat dues actes administratives en detectar diverses infraccions per manca de documentació i senyalització, l’estat de les instal·lacions elèctriques i les condicions higièniques del lavabo.

Durant el dispositiu, que ha comptat amb la participació d’efectius de diverses unitats dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana, s’han identificat 16 persones, s’ha detingut una persona per requeriment judicial, i s’han aixecat dues actes per tinença de substàncies estupefaents.

La persona detinguda és un home de 45 anys, veí de Reus, al qual li consten 17 antecedents policials, la majoria per delictes contra la salut pública.

Aquests operatius de seguretat ciutadana, civisme i inspecció de locals permeten verificar la situació administrativa i les condicions d’aquesta tipologia de comerços, alguns d’ells motiu de queixes veïnals. Les inspeccions als locals de concurrència pública van permetre detectar diverses irregularitats administratives.