Back to top

Detinguts just després d'entrar en un domicili a Reus

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones com a presumptes autors d'un robatori amb força, aquesta matinada a Reus. Els fets han tingut lloc al carrer Miramar. Els lladres haurien entrat al domicili on hi dormien els propietaris. L'alerta d'aquests hauria fet fugir als intrusos pel balcó.
Mossos d'Esquadra.

La propietària d'un domicili del carrer Miramar de Reus ha alertat al cos dels Mossos d'Esquadra que a l'interior de casa seva hi havia desconeguts que amb les llanternes dels telèfons mòbils estaven remenant armaris i calaixos. Aquesta va posar-se a cridar i això va fer fugir pel balcó als lladres.

En un lloc pròxim, dues patrulles van localitzar dos joves, la descripció dels quals s'ajustava a la facilitada per un testimoni. Més tard, van detenir una tercera persona que, anteriorment, ja havia estat identificada a la zona de la patrulla. Amb l'escorcoll d'un dels detinguts, van aconseguir recuperar diverses joies que els arrestats haurien sostret del domicili mentre els propietaris dormien en una altra habitació.