Deu anys de l'últim Palau roig-i-negre

Fa deu anys que el Reus no s'emporta els tres punts del Palau Blaugrana en jornada d'OK Lliga. Els ganxets van imposar-se per 2 a 4, en un partit que va deixar els blaugranes a deu punts de l'aleshores nou líder de la competició domèstica, el Reus.

Guanyar al Palau Blaugrana és una missió complicada. El Barça-Reus d'OK Lliga de la temporada 2010/2011 és l'últim que va acabar amb victòria ganxeta a la competició domèstica. El Reus, entrenat aleshores per Alejandro Domínguez, estava firmant un dels millors inicis de la seva història: nou victòries i una derrota en deu partits.

Els reusencs arribaven al Palau com a segon classificat i amb l'objectiu de continuar pressionant al líder del moment, el Liceo, que comptava cada partit com a victòria. D'altra banda, el Barça havia començat de manera irregular l'OK Lliga i es plantava al clàssic de l'hoquei amb 20 punts, després de guanyar sis partits, empatar-ne dos i perdre'n un parell més.

barça-reus

El duel

El partit va estar dominat pel Reus Deportiu des de l'inici del partit. Marc Gual avançaria als reusencs després de l'assistència de Jordi MoletReinaldo Garcia de falta directa empataria el partit, resultat amb el qual s'arribaria al descans.

A la represa, uns minuts bojos donarien la victòria als reusencs. Xavi Caldú a passada de Marc Gual, el mateix Gual en un contraatac i de nou, Caldú, van situar un 1 a 4 sentenciador, que només seria maquillat amb el segon gol del Barça, obra de Beto Borregán.

barça-reus

Campió de l'OK Lliga

Amb aquell resultat, el Reus se situava líder de la competició i deixava els blaugranes fora de la lluita pel títol, a deu punts. Els reusencs, amb una plantilla on hi havia jugadors històrics com Trabal o Gual i roigs-i-negres actuals com Marín, van acabar guanyant l'OK Lliga. Aquest diumenge a les 12 h el Reus tindrà una nova oportunitat per trencar la mala ratxa al Palau Blaugrana