Back to top

A deu dies de les semifinals d'hoquei

Després de dur a terme un sorteig entre els quatre equips, el Reus Deportiu es jugarà un lloc a la final contra el Concepción de Mendoza, mentre que l'Andes Talleres s'enfrontarà l Benfica.
copa

Falten tot just deu dies per la celebració de la copa intercontinental hoquei patins, on la ciutat de Reus en serà l'amfitriona. L'equip local s'enfrontarà contra el Concepción de Mendoza, en un partit de semifinals que es jugarà a un quart de deu de la nit de dissabte dia 15. Una estona abans, a dos quarts de vuit del vespre, serà el torn de l'Andes Talleres contra el Benfica. Així s'ha decidit en un sorteig que s'ha fet públic aquest matí.

D'aquesta manera, quatre equips es jugaran el títol en format de Final Four, una modalitat que pretén estendre's arreu del món en futures ocasions. Els preus de les entrades s'han estipulat amb l'objectiu d'arribar al màxim de públic possible. 

La compra d'entrades s'habilitarà al portal ticketea partir d'aquest dijous, a la vegada que també es poden adquirir de forma presencial a través de les taquilles del pavelló olímpic municipal. Caldrà esperar fins al 16 de desembre però, per saber quin equip acabarà aixecant aquesta copa.

NORAUTO PATROCINA ELS ESPORTS

norauto