Back to top

El deute i els equipaments buits encenen els ànims al debat de Cambrils

CRISTINA GONZÁLEZ / JORDI OLÀRIA GRAS

Unes 300 persones s’han aplegat al cinema Rambla de l’Art de Cambrils per seguir el debat electoral. La trobada entre candidats ha donat moments de tensió i d’ànims encesos amb qüestions com els equipaments buits i el deute municipal. Revista Cambrils fa 32 anys que l’organitza, enguany, en col·laboració amb Canal Reus Televisió, que l’emet íntegrament avui a dos quarts de nou del vespre.

Ple absolut al cinema Rambla de l’Art i, fins i tot, públic que ha cabut a la sala. 11 candidatures a les eleccions d’un municipi de poc més de 30.000 habitants no es veuen cada dia, i el debat, entre 10 dels candidats, ha decebut. Temes com els equipaments i infraestructures paralitzades o buides, i que han derivat en un debat sobre l’endeutament municipal, han encès els ànims, tant entre el públic com sobre l’escenari.

Qüestions com el model turístic també han generat discussions. Més enllà dels retrets entre l’actual equip de govern i els que van ostentar l’alcaldia fins l’any 2011, els partits sense representació també s’han fet sentir en les discussions, per exemple, sobre el polígon Belianes.

Ferran Giner, alcaldable de Ciutadans, ha estat l’únic que no ha acudit a la cita. Els altres deu candidats a l’alcaldia s’han interpel·lat durant prop de dues hores en què la sala del cinema Rambla de l’Art s’ha mantingut plena de gom a gom.

Les reaccions del públic a la sortida del debat: