Back to top

El dia després a Bonavista i Torreforta

Els veïns de les zones més afectades per l'ona expansiva de l'explosió d'aquest dimarts a La Canonja reconeixen que van passar por i reclamen més mesures de seguretat.
Bonavista

La deflagració del reactor de la planta d'IQOXE es va poder sentir en molts punts del territori, especialment en poblacions properes al polígon sud de Tarragona.

La força de l'ona expansiva ha provocat destrosses molts visibles a les cases de Bonavista, que veuen des de la finestra directament l'empresa de La Canonja.

En aquest barri de la ciutat de Tarragona els veïns explicaven que van sentir l'explosió i van decidir correr. 

Una víctima mortal a Torreforta

A Torreforta, de fet, hi ha hagut una víctima mortal després que una planxa metàl·lica d'una tona de pes impactés contra l'edifici on vivia, situat a tres quilòmetres de distància. A causa de l'impacte, el sostre del pis de sobre va cedir i l'home va perdre la vida.

Aquest matí, la plaça García Lorca del barri Tarragoní estava plena de mitjans de comunicació, de curiosos i veïns. Alguns d'aquests darrers, molestos amb l'actitud d'alguns mitjans de comunicació que no han respectat, deien, el dol que s'està vivint. 

Paraules clau:

Notícies relacionades