Back to top

Un dia excepcional per la plantilla roig-i-negra

ADRIÀ MORTE

L’aventura del Club de Futbol Reus Deportiu començava al matí ben d’hora per agafar l’AVE direcció a Madrid i es va allargar fins gairebé la mitjanit. La tornada dels setzens de final de la Copa del Rei va deixar moltes imatges pel record. Una jornada que la plantilla roig-i-negra mai oblidarà

Així lluïa l’Estadi Vicente Calderón pocs minuts abans de l’arribada del Club de Futbol Reus Deportiu a Madrid. A les taquilles matalasseres tranquil·litat, tot i que els aficionats de l’Altético de Madrid no les tenien totes amb el Reus. Era un dia excepcional. En pocs desplaçaments el club fa ús d’un hotel per concentrar-se abans del partit. Però en aquest cas, com bé va dir Natxo l’experiència ha servit per sentir-se de primera.

Fins a una desena de mitjans de comunicació van seguir amb atenció l’arribada del Reus a l’estadi Vicente Calderón. Mentrestant, a pocs metres de la porta d’accés dels jugadors, els 150 aficionats roig-i-negres començaven a desfilar cap a la graderia. Però, i què passava dins els budells del complex matalasser? Marc Sellares ens ho ha mostrat.

Un estadi de Champions i unes instal·lacions de luxe per un equip que no està acostumat a aquestes aventures. Malgrat tot, el Reus va donar la cara, exemple d’això és la pregunta d’un dels periodistes que segueixen l’actualitat matalassera.

Després del partit, moment per compartir l’experiència. És el cas de Natxo, ensenyant algunes de les fotografies del seu mòbil. Àngel explicant anècdotes als seus amics i Vítor, Ricardo Vaz i Cassamà exprimint al màxim els últims minuts de primera divisió.

Fins i tot, els amics de Vaz van portar una pancarta dedicada a l’hàbil extrem portuguès.