Back to top

El diàleg, nova imatge del Pla Educatiu d'Entorn

L'alumne Xavier Montalà de l'Escola d'Art i Disseny de Reus ha elaborat un nou logotip pel Pla Educatiu d'Entorn de la ciutat. La nova imatge situa el diàleg com a eix fonamental de l'educació. Aquesta ha estat escollida d'entre les 25 propostes que els alumnes de l'Escola d'Art i Disseny han presentat a concurs.
Alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de Reus

Blanc, groc, negre i amb forma de bafarada. Així és el nou logotip del Pla Educatiu d'Entorn de Reus. La nova imatge identificativa ha estat escollida d'entre una vintena de propostes elaborades pels alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de Reus. El logotip guanyador és obra de l'alumne del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Arquitectura Efímera, Xavier Montalà, qui destaca la voluntat de diàleg, de punt de trobada i la lluminositat que desprèn la nova imatge.

El Pla Educatiu d'Entorn ja porta 14 anys a la ciutat. Durant l'últim Ple, es va aprovar renovar el conveni de col·laboració amb el Departament d'Educació de la Generalitat per seguir impulsant el Pla durant quatre cursos més. En matèria d'educació, el consistori també s'ha sumat recentment a l'Aliança per una "Educació 360".

Els quatre alumnes finalistes de l'Escola d'Art i Disseny han assistit a la presentació de la imatge i han rebut un diploma per la seva tasca en el procés d'elaboració del nou logotip.