Back to top

Dies intensos de tennis juvenil amb el Torneig de La Creu Blanca

El Club Tennis Monterols ha celebrat aquest cap de setmana la final del Torneig Juvenil de La Creu Blanca. Més d'un centenar de joves esportistes han participat en aquest esdeveniment que ha durat tota la setmana i que fa més de 30 anys que se celebra al club reusenc.
Dies intensos de tennis juvenil amb el Torneig de La Creu Blanca

El tennis juvenil ha viscut uns dies intensos de partits amb la 32a edició del Torneig de la Creu Blanca. El Club Tennis Monterols acull aquesta cita esportiva que agrupa nens i nenes d'entre 6 i 16 anys que han disputat partits de categories des de benjamí fins a junior.

Més de 100 tennistes han trepitjat les pistes del Tennis Monterols en aquest esdeveniment esportiu obert a tots aquells joves que hi han volgut participar. Diverses finals han tingut representació local amb alguns dels jugadors de l'entitat reusenca , fet que demostra que l'escola de tennis juvenil del Club està en molt bona forma.

El torneig ha finalitzat aquest dissabte 7 de setembre amb la jornada de les finals del campionat i l'entrega de premis que ha estat possible gràcies a la col·laboració de La Creu Blanca, que fa més de trenta anys que dóna suport a l'esport local.

Notícies relacionades