Back to top

Dies de motor a la 3ª edició de l'ExpoFira Km0 de Reus

Per tercer any consecutiu, la capital del Baix Camp acull la fira de vehicles km0 on més de 800 vehicles exposats compten amb fins a un 40% de descompte. Per primera vegada, aquesta exposició compta amb un espai per a vehicles elèctrics i també com a novetat, una zona de vehicles industrials
vehicle matriculat de km0

Des de dijous i fins diumenge, més de 5000 metres quadrats de la firaReus són plens de vehicles.

Per tercera vegada, NIMA Grup d'Automoció ha recuperat la fira referent al territori de vehicles de km0 -matriculats des de fa màxim 18 mesos i sense quilòmetres- o de gerència -que ja han estat utilitzats però tenen poc quilometratge-. En aquesta ocasió, s'han aplegat prop de 800 vehicles de diferents models: utilitaris, berlines, familiars, esportius, furgonetes i vehicles 4x4. 

expofira km0 al recinte de firaReus

Des de l'organització, destaquen que l'ExpoFira Km0 és una oportunitat per aquells que busquen cotxe i volen gaudir de descomptes. Lluís Nadal, director comercial de Tarraco Center, explica les característiques d'aquest tipus de venda: "L'avantatge és que són vehicles nous que pel simple fet d'estar matriculats tenen fins a un 40% de descompte. Jo sempre dic que és com qui va de menú i no a la carta, el descompte implica que no puguin triar l'equipament ni el color del vehicle que adquireixen".  

Novetats de la 3a edició

Com a novetats d'enguany destaquen la zona exclusiva per a vehicles industrials i també una zona per a la marca de vehicles d'ocasió del grup, Autokolecció, amb cotxes d'altres marques que permeten ampliar l'oferta. A més, per primera vegada l'exposició ha comptat amb un espai per cotxes elèctrics

L'Expofira km0 obre les portes a les 10 del matí i és d'accés lliure fins a les 9 de la nit durant els dies 5, 6, 7 i 8 de març.

 

Paraules clau: